Monday, August 30, 2010

no tittle

alhamdulillah ni kali ketiga aku menikmati musim bunga kat sini...tahun depan MUNGKIN tiade lagi...harap nyer...dan juga selamat tinggal winter for the third time jugak... alhamdulillah jugak rezeki kerja makin bertambah sikit walaupon tak baper byk...kalo asik keje jek...takde mase untuk family....minggu lepas selesai sudah iftar kat massey uni anjuran abg azhar sefamily dengan azwan sefamily...ramai yang datang alhamdulillah..orang rumah je tak dapat datang pasal busy sket dengan research nyer... malam tu aku jadi orang bujang kejap...kejap jeee.... (",) so nextweek nyer plak iftar anjuran aku dan abg mie plak...macam biase buat kat umah abg mie...

minggu lepas kaum ibu dan bujang kat albany gotong buat cookies...almond london kot rase nyer...tak pasti plak...ermm maklumla nak celebrate raya katekan....tu yg sibok-sibok buat cookies...4th september dengor cerita nk gotong royong buat dodol plak...ish ish ish....meriah betol..tang nak kacau dodol tu yg tak berapa nak meriah...hehehhe ade kawan kat hamilton aka pulang ke mesia pada 5th september...sempat kot nak join iftar ngan kacau dodol...betol tak nan??name kawan kat hamilton tu.....too ida and piah sory la korang da balik mesia dulu....lain kali je la yek....

inorganic disposes da tibe sabtu lepas ade jugak barang-barang dalam umah ni yg nk kena buang...bagi ruang sket kalau tak menyemak jek....baju yang tak pakai pon da masuk dlam clothing bin....

besok ziq ade intebiu kat massey childcare hopefully dapat...hantor part time jek...3 ari dalam 64 dolar...kira murah la tu...kalo fulltime da full....dekat je childcare tu ngan umah and opis dina...ziq skang ni da stat kenal orang so tak bley orang lain dokong...kalo dulu hulur je tangan semua die nak...skang pon da stat becakap...ade je benda die nk sebut...ikut mak nyer la tu,kalo ikut aku memang pendiam sket....hehehe ok la sampai kat sini dulu...sambung lain kali yek...

ops..sebelum terlupa..selamat berpuasa kepada seluruh umat islam sedunia ...aminnn..

p/s :"Kebanyakan orang membuang banyak masa dan tenaga untuk memikirkan masalah dan bukan cuba untuk menyelesaikannya"

Newer Posts Older Posts Home